QUALITY SUBSCRIPTION PACKAGE

How it works

Først skal du vælge et værk eller en kategori indenfor reportage, mode, natur, urban eller grafisk kunst – og dernæst skal du vælge en abonnementsordning:

Med Nordi Quality får du leveret et værk, der måler et sted mellem 60 x 40 – 90 x 60.

Priser er 350 kr. pr. måned. ved mulighed for udskiftning pr. 6. måned

Priser er 400 kr. pr. måned. ved mulighed for udskiftning pr. 3. måned

Ved flere værker opnås der rabat fra 10 pct.

Værket leverer vi direkte hjem til dig og hjælper med at sætte det op. Alt du behøver er at vælge den pakke og kunstkategori, som passer dig, underskrive en lejekontrakt og indbetale første leje og et mindre depositum, på 1050 kr., som du naturligvis får retur, når abonnementet ophører. En enkelt måde at få dynamisk kunst på væggene og fornyelse i hjemmet.

Du er med til at vælge dit første værk og før det udskiftet efter eget ønske, og pakkevalg. Vælger du at købe værket, får du 15 pct. i rabat.

Efter 9 måneder kan du frit opsige dit abonnement med en måneds varsel.

Skriv en mail til info@nordiart eller ring på 28141616, så sørger vi for, at værket bliver leveret og hængt op hvor du ønsker.


VALUES

Nu kan du bidrage og være med til at gøre en forskel ved at abonnere på Nordi Arts kunst. Præg dit hjem i en bæredygtig retning og visualiser dine værdier. Ved hvert værk fra Nordi Art, donerer vi mellem 15-50 procent af grundprisen direkte til velgørende formål, og med en QR-kode i hjørnet af hvert værk er det muligt at få historien bag værket og gennemsigtighed bag donationen.